منوی اصلی

پیوندها

president

سامانه ارتباطی 137

137 logo

تبلیغات

ورود کاربران

آمار بازدیدکنندگان سایت

1924879
امروز
دیروز
هفته جاری
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
2553
4350
18746
50654
67366
1924879

امروز: شنبه، 31 تیر 1396

ديگ زود پز :

غذا پختن :

غذا پختن یکی از هنر های خاص خانمهای ایرانی است وآماده کردن غذای خوشمزه وباب میل افراد خانواده کار آسانی نیست،این کار هم فوت وفن خود را دارد،که خانم هادرآن استاد هستند.بعضی غذاهابه زمان وپخت طولانی نیازداشته وباید آرام آرام بپزد وآماده شود تابه اصطلاح حسابی جا بیفتد ، قورمه سبزی از این دسته غذا هاست ، غذاهایی هم هستند که زود وسریع آماده میشوند .اما سخن ما این است که برای تهیه هرغذا نیاز به ظرف مناسب داریم. یکی قابلمه می خواهد دیگری ماهی تابه،یکی دیگ وآن یکی ظرف چدنی و.امایکی ازظروفهایی که درمیان خانم ها طرفداران فراوانی در آشپزخانه ها داشته و دارد. زودپز بوده که امروزه مدلهای جدید و در اندازهای مختلف با کارایی های فراوان به بازار آمده است.

حلقه لاستیکی «واشر»

همه می دانیم زودپز وسیله ای است که غذا درزمانی کمتر وتحت تـاثیر بخار می پزد.دراین روش ویتامین های بیشتری درغذا باقی می ماندوزمان پخت درآن بسیار کمتر ازظروف معمولی است.اما نکاتی هست که هنگام استفاده از زودپز باید رعایت کنید ،نخستین نکته این که همیشه مراقب باشید واشر یا همان حلقه لاستیکی دور درب زود پز سالم باشد.این واشر باعث میشود که بخار در زودپز بماندوخارج نشود.اگر واشر خراب باشد یاآنرا خوب جانینداخته باشید،غذا سررفته وباعث خاموش شدن شعله گاز و.!میشود .

لازم است قبل از هر بارپخت وپزغذا واشرآنرا بازرسی کرده واز سالم بودن آن مطمن شوید.درصورتی که واشر ایرادی دارد حتما آنرا عوض کنید.

سوپاپ بخار:

موقع استفاده از زود پزاز سالم بودن سوپاپ بخار آن هم باید مطمن باشید.

موقعی که دیگ زودپز راروی شعله گاز می گذارید اگر حرارت بیش از حد باشد صدای سوپاپ بر اثر بخار زیادی که در دیگ جمع شده بلند می شود و شما را متوجه می کند باید حرارت را کم کنید.

نکته خیلی مهم:

به همین دلیل مراقب باشید مواد غذایی را که دانه های ریز یا دارای پوسته،کف یاسبزیجات است در زود پز نریزید زیرا ذرات ریز مواد همراه با کف به سطح  آمده وروزنه خروج بخار را می بندد.اگر این این روزنه کاملا بسته شودحتی ممکن است باعث انفجار  شود.

زود پز های هوشمند:

بعضی از زودپزها قفل ایمنی داردند.این قفل باعث میشود تازمانی که بخار داخل ظرف است درب ان باز نشود.

نکات ایمنی:

برای باز شدن درب  هر نوع  دیگ ، بعد از این که غذا پخته شد شعله را خاموش کرده و سوپاپ اطمینان آن را آزاد کنید تا بخار جمع شده درداخل دیگ خارج شود.آن وقت می توانید درب دیگ را باز کنید.

هر روشی غیر از این برای باز کردن درب زودپز چه مدلهای قدیمی آلومینیومی چه جدیدترین زود پزها ی موجود در بازار  خطر ساز است.

زود پز های استاندارد بخرید:

اگر تصمیم به خرید دیگ زودپز دارید حتما دارای علامت  استاندارد باشد و بروشور راهنمای پخت را با دقت مطالعه کرده و سپس استفاده کنید. اطلاع نداشتن از این مطالب متواند خطر ساز باشد.

تصویر تصادفی

h20.jpg

اتوماسیون اداری

otomasion

شهردار

pic002

ارتباط با شهردار

captcha
بارگذاری مجدد

تقویم روز

اوقات شرعی

تبلیغات

بازديد از پرتال شهرداري